LITTLE KNOWN FACTS ABOUT VERIFICARE SERIE SASIU.

Little Known Facts About verificare serie sasiu.

Little Known Facts About verificare serie sasiu.

Blog Article

Al treilea caracter ne arata tipul vehiculuiui: autoturism, utilitara, autobuz etc. In cazul nostru avem G - care corespunde cu SUV. Codificarea tipului de vehicul in caracterul three difera de la producator la producator.

Acestea sunt locațiile de pe mașină unde se regăsește numărul VIN sau seria de șasiu, însă acesta se află suggestionărit și pe talonul mașinii, precum și în CIV (cartea de identitate a vehiculului).

Caracterul cu numărul 11 indică unitatea de producție în care a fost asamblat vehiculul. Fiecare producător are propriul established de coduri de clothă.

Informațiile sunt furnizate de Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) din datele transmise de producători către NHTSA. Căutarea VIN Decoder este destinată utilizării cu vehicule fabricate din 1981. Dacă vehiculul dvs. a fost fabricat înainte de 1981, VIN va conține cel mai probabil eleven caractere.

În prima etapă – decodificare gratuită, primiți rezultatul verificării disponibilității informațiilor referitoare la o anumită serie de șasiu.

În următoarea etapă, puteți make your mind up dacă doriți să achiziționați rapoartele autoDNA. Puteți plăti prin card on the internet through MobilPay.

De asemenea, puteți afla dacă mașina a suferit vreun incident și dacă reparațiile au fost fălovable.

Un număr VIN – Motor vehicle Identification Variety (numărul de identificare al vehiculului), sau seria de șasiu, este un cod unic atribuit fiecărui vehicul cu motor atunci când acesta este fabricat. Numărul VIN este un șir de seventeen caractere (litere și cifre) scrise fileără spații între ele și fără literele Q, I și O – omise Unique pentru a nu se confunda cu cifrele 0 și one, și treatment oferă anumite informații despre vehicul precum anul și țara de fabricație, marca, modelul și seria acestuia.

carVertical are acces la una dintre cele mai mari rețele de baze de date cu informații despre vehicule. Rețeaua conține nenumăamount puncte de date din toată lumea.

Afla ce este seria de sasiu sau VIN si unde o poti gasi la o masina. Afla ce informatii poti extrage din decodarea seriei de sasiu si cum pot experience asta in mod Gratuit. Afla toate detaliile!

Primul caracter din WMI ne arata tara in care masina a fost fabricata, in cazul nostru este W - care corespunde Germaniei. 

De regulă, numărul VIN – denumit și număr de caroserie sau serie de șasiu – este utilizat pentru a evalua un autoturism sau o autoutilitară sau pentru a obține date despre istoricul unei mașini de ocazie.

Caracterul cu numarul 9, in cazul nostru "Z" este de fapt o cifra de Command utilizata de majoritatea producatorilor pentru a securiza autenticitatea seriei de sasiu. Numarul de verificare este folosit in deosebi pentru vehiculele din SUA si mai putin de producatorii europeni.

Apariția numerelor VIN standardizate a adus beneficii uriașe în ceea ce privește reducerea infracțiunilor de acest citeste mai mult gen, precum și pentru identificare vehiculelor cu diverse scopuri.

Report this page